Part superior de la pàgina
Inici del Contingut

Màster Psicopedagogia    

Informació important PREINSCRIPCIÓ 2020/21
Requisits d'accés i criteris d'admissió per a futurs estudiants
Itineraris formatius del màster

[relació admesos exclosos 2020-21 (setembre)]

Les competències específiques i genèriques del màster en psicopedagogia proporcionen la formació necessària per a actuar en diferents contextos, ja sigui educatius, sociolaborals o qualsevol altre context on calgui treballar amb persones.

El màster en Psicopedagogia s’adreça a:

  • Graduats/es universitaris que vulguin completar la seva formació per treballar amb persones, tant en els contextos educatius com en els sociolaborals.
  • Professionals en actiu de l'àmbit socioeducatiu i a altres titulats que cerquin una actualització o una formació especialitzada.


Ofereix dos especialitats vinculades als dos grans entorns d'intervenció del professional de la psicopedagogia: l'educatiu i el sociolaboral.
L’Especialitat Orientació Psicopedagògica a Secundària és equivalent al títol del màster que habilita per a l'exercici de la professió de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes en l’especialitat d'orientació educativa.
Especialitat Intervenció Psicopedagògica en l’Entorn Sociolaboral et formarà en eines i estrategias per intervenir en àmbits socials i laborals.